Det är nåt i luften nu, jag känner det. I måndags fick jag ett mindre kul hälsobesked (när var du hos tandläkaren senast?) och idag har jag insett saker hos mig själv som jag bara sopat under mattan under väldigt lång tid. Det blev chockartat på sätt och vis. Under en fasad finns gammalt skit kvar, sånt jag trodde att jag jobbat bort, det glöder och göder och förgör alldeles långsamt. Jag ska ta itu med det nu, och jag ber att få återkomma om det vid ett senare tillfälle. Man ska inte dela med sig av saker när man är mitt i dom, då får man alltid ågren. Så! Tik-tok-sallad eller vad säger ni? Jag har varit sugen på att testa varianten som valsat runt, den grekinspirerade med rostade kikärtor. Och jag tyckte faktiskt den var fem plus, Kjell var lite mer skeptisk tyvärr. Kikärtorna rostades med chili, salt och spiskummin och fick svalna lite. Dressing på smakrik olivolja, citronzest, citronjuice, salt och en klick dijon. Grönsaker som finhackades: gurka, persilja, tomat, spetspaprika, gul lök (hade ingen röd). Blanda allt, smula i rikligt med bra fetaost och toppa med lite mer olivolja. Jag vill nu äta den här varje dag och bli 120 år gammal. Manifesterar.