Igår kväll bar det av till Sofi som hade lanseringamiddag för sin nya bok Till bords med Sofi Fahrman, där jag varit med på ett pyttelitet hörn genom att bidra med mitt eget recept på sida 130, en riktigt umamipackad Saltimbocca alla romana. Den är faktiskt ljuvlig. Plus att det alltid piggar upp när man får banka skiten ur nåt med sin ruskigt dyra plattör.Jag tycker alltid att det är svårt att klä sig, jag lyckas liksom sällan hitta rätt nivå? Det blev så tydligt när jag dök upp klädd för Nashvilles egen ELLE-gala och alla andra hade välskräddade outfits i sobra färger som svart, vitt och blått. Varför är jag alltid sällskapets Britney Spears? Kände mig dock sjukt fin och älskade överklänningen som jag lånat från Style for rent (som har massa fint, nu börjar vi hyra sällanplagg istället för att köpa ok?). Kolla vad fint! Shania Twain playing softly in the backgroundMenyn var såklart från boken, allt lagades av fantastiska Calle Klockare. Det serverades en perfekt kronärtskocka med hollandaise, torsk med brynt smör och primörer och efterrätten var nån citrontjofräs. Jag är verkligen sämst på efterrätter, har inget intresse för sött. Men jag tänkte att vi skulle prata om dessa små jävlar som var helt otroliga och som uppfanns på plats i sista stund. Endiveblad med en kräm på stora vita bönor, toppat med kapris, söta tomater, gräslök och en kraftig olivolja. Jag tror jag åt tio. Ett litet mästerverk